Artes

Nieuws

Exposeren in Heart House

2-06-2018

Op zaterdag 2 juni kunnen kunstenaars zich presenteren in het Heart House aan de Huizerweg in Bussum. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Bos dehuizerweg@gmail.com

Deel dit artikel via:

Soosavond op woensdag 27 juni

6-03-2019

 

De laatste soosavond van dit seizoen. Het programma is nog niet belkend maar volgt zo spoedig mogelijk.


 

De avond begint om 20.00u aan de Herenstraat 95A te Bussum.

 

Hartelijke groet en tot dinsdag,

 

Ans, Edith en Jorgos

Deel dit artikel via:

Derde Kunstmarkt in Bussum

4-03-2018

De tweede editie van de Bussumse Kunstmarkt heeft weer flink wat belangstellenden getrokken, zo laat mede-organisator Ellen Hazenberg van Pro Bussum weten.


De markt werd zondag gehouden op het Julianaplein en dient als doel de koopzondag op te leuken. Diverse kunstenaars stonden met eigen werk zoals schilderijen, tekeningen, beelden en keramiek en konden deze verkopen aan het publiek. Bij de kraam van Reino Graffiti hebben jonge kunstenaars leren ontwerpen, tekenen en spuiten. Het troubadour duo Mooij zorgt voor livemuziek.


Etalages
"Komende week zijn diverse kunstwerken van de deelnemende kunstenaars te bewonderen in etalages van winkels in het centrum. Bijvoorbeeld bij Denim+, Kort Shoes, Bruna, Stokjes&Lepel, Pulls, Buining, Gooi Labels, MarcEdwards, Douglas.Het schilderij dat tijdens de 1e Kunstmarkt door Burgemeester Han ter Heegde werd gemaakt staat in de etalage van Design Wonen."


Op 3 juni is de vierde kunstmarkt, dus zet het alvast in je agenda!

Kunstenaars:

Guus van Lamoen

Deel dit artikel via: