Artes

Nieuws

Art Fair Gooise Meren

12-08-2018

De laatste kans om in te schrijven voor de Art Fair Gooise Meren! Op 12 Augustus sluit de inschrijving. Doe het nu!


https://www.bussumcultureel.nl/deelname-aan-culturele-markt-art-fair-of-sprookjespuzzeltocht/

Deel dit artikel via:

The Colourfield Performance

1-10-2018

The Colourfield Performance in het weiland van het Friese Sloten is een project van Dirk Hakze, in het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad Europa 2018. 


Er werken 400 kunstenaars, afkomstig uit de hele Europese Unie, aan mee. Zij schilderen tussen 15 mei en 15 september met acrylverf in één dag een schilderij op paneel van 122 x 122 cm. Het project groeit elke dag met acht schilderijen.


De ARTES kunstenaars Erika Berki, Jaqueline Comello, Marjan Dunselman, Greetje Hubers, Willem Kotkamp en Ilse Valkenburg doen ook mee en hebben hun bijdrage al geleverd. 


Het is hard werken, zeker met het warme weer, waarbij de verf op je palet al opdroogt. Maar het is een feest om aan dit evenement mee te doen. De organisatie is geweldig, iedereen wordt gastvrij ontvangen en de schilders krijgen uitstekend werkmateriaal. De deelnemers mogen zelf beslissen wat zij gaan schilderen, er is geen verplicht thema. Het enige dat niet mag is: schilderen met zwart! Zo ontstaat een kleurrijk geheel in dat weiland in Sloten.


Het is zeer de moeite waard om het project één of meerdere malen te bezoeken. Elke dag komen er acht nieuwe schilderijen bij.


Het adres is: Lytse Jerden, Sloten


Openingstijden: dagelijks tot 1 oktober 2018 van 9.30 uur tot twee uur vóór zonsondergang.


 http://www.dirkhakze.com/projecten/the-colorfield-performance-ch-2018.html


 


 

Deel dit artikel via:

Gezamelijke expositie

25-08-2018

'OF JE HET ZIET…'
Een gezamenlijke expositie van Ellen van Beurden, Anneke Balvert en Klara Staals.

Zij hebben een gemeenschappelijke fascinatie voor natuur en mens. Vanuit beelden in hun omgeving laten zij, ieder met eigen materiaal, hun beelden ontstaan door ermee te spelen en te experimenteren…

Deel dit artikel via:

Marcus Akerman

1-12-2018


Marcus Akerman expositie Kunsthandel Dekker - december 2018

 

Marcus Akerman exposeert zijn meest recente werken van 1 - 31 december bij Kunsthandel Dekker, Kapelstraat 30 in Bussum. De opening is op zaterdag 1 december van 16:30 - 20:00 uur. 

 

Voor meer informatie, zie www.marcusakerman.com


 

Deel dit artikel via: